Du er landet på Såmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton vandkande. Vi har udvalgt de 3 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 3 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton vandkande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Original Vandkande 1,7L

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Stelton Original Vandkande 1,7L” fås til 700,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Stelton Original Vandkanden har et elegant og skulpturelt designsprog som kombinerer æstetik med funktionalitet og som udover sin originale funktion også er et dekorativt element.
Denne tidløse og klassiske vandkande er i forbindelse med Steltons 60års j…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Stelton – Blomster vandkande 2L – Mørkegrøn

  • Dagens pris: 599,- kr.
  • Fundet hos Coolshop.dk
  • Mærke: Stelton

Anden anbefaling har vi fundet hos Coolshop.dk, hvor du kan købe Stelton – Blomster vandkande 2L – Mørkegrøn til kun 599,- kr.

Se hos Coolshop.dk ❯❯

3: Stelton Foster Vandkande 2L

Sidste produkt på vores liste er Stelton Foster Vandkande 2L som vi har fundet til 692,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Vandkande fra Steltons elegante Norman Foster-serie. Fyld kanden op med isvand og den vil stå knivskarpt midt på middagsbordet med sin elegante krop og runde former.
Har plads til 2 liter.
Passer eminent til de øvrige glas og kopper i samme Stelton-seri…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 3 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Stelton vandkande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Stelton vandkande:

Dyreste Stelton Vandkande på listen er Stelton Original Vandkande 1,7L fra KitchenOne.dk med en pris på 700.00. Billigste udvalgte Vandkande er Stelton – Blomster vandkande 2L – Mørkegrøn som du kan købe for 599.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 101 kr. – de 3 Stelton Vandkande vi har fundet koster i gennemsnit 663.67 kr.
Ovenstående Stelton Vandkande data og priser er hentet fra 4 butikker (KitchenOne.dk, Coolshop.dk, Erling Christensen Møbler, Emmalys). Alle Stelton Vandkande tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandkande guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandkande blandt de 3 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandkande: