Du er landet på Såmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Stelton vandkande. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Stelton vandkande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Stelton Original Vandkande 1,7L

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos KitchenOne.dk.

Her kan “Stelton Original Vandkande 1,7L” fås til 500,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
Den klassiske blomstervanekande designet af Peter Holmblad i 1978, blev i 2020 i forbindelse med Steltons 60-års jubilæum relanceret.
Denne relancering var på samme tid også en hyldest til designeren, der står bag en række produkter i serien Original, som anses for at være en af grundstene i Steltons design-DNA.
Det næsten skulpturelle formsprog gør, at man snildt kan have kanden stående fremme.
Derudover er den yderst funktionel….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

2: Stelton Bloom vandkande 2 liter, pine

Sidste produkt på vores liste er Stelton Bloom vandkande 2 liter, pine som vi har fundet til 449,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
En blomstervandkande behøver ikke være kedelig – se nu bare lige denne flotte mørkegrønne vandkande fra Stelton.
Kanden er fremstillet i pulverlakeret rustfrit stål, og har en mat overflade.
De kreative mennesker, der står bag dette design, er en tysk designduo Böttcher og Kayser, der går op i det enkelte og originale design uden overflødigheder.
Styrken bag dette design ligger i sin tidløse enkelthed og det stærke formsprog som tydeligt er inspireret af Steltons klassiske EM77 termokande.
Med dette design forenes æstetik og funktionalitet på fineste vis.
Blomstervandkanden er ikke kun flot at have stående – den er nemlig også funktionel med sin lange tynde tud, der gør det nemt at vande selv de mindste blomster/planter uden at spilde vand udover det hele.
Designet på kanden sikrer, at den er drypfri – og derudover er den også skridsikker, da den er udstyret med en rillet silikonemåtte i bunden.
Alt i alt en elegant, funktionel og tidløs vandkande, som man gerne vil være bekendt at have stående fremme….

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Dyreste Stelton Vandkande på listen er Stelton Original Vandkande 1,7L fra KitchenOne.dk med en pris på 500.00. Billigste udvalgte Vandkande er Stelton Bloom vandkande 2 liter, pine som du kan købe for 449.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 51 kr.
Ovenstående Stelton Vandkande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Stelton Vandkande tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandkande guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandkande blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandkande: