Du er landet på Såmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Nordal vandkande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Nordal vandkande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Vandkande m/ messingfinish – Nordal 1,7 ltr

Sidste produkt på vores liste er Vandkande m/ messingfinish – Nordal 1,7 ltr som vi har fundet til 339,- hos Mostersskur.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Mål: L: 25 D: 10 H: 25 cm. Indhold: 2,7 liter.
Materiale: Jern Smuk høj vandkande med messingfinish og et skønt design fra Nordal. Vandkanden er super fin at have stående fremme i stuen med dens elegante udseende, og er helt perfekt til at vande små…

Se hos Mostersskur.dk ❯❯

Dyreste Nordal Vandkande på listen er Vandkande m/ messingfinish – Nordal 1,7 ltr fra Mostersskur.dk med en pris på 339.00. Billigste udvalgte Vandkande er Vandkande m/ messingfinish – Nordal 1,7 ltr som du kan købe for 339.00 hos Mostersskur.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Nordal Vandkande data og priser er hentet fra 1 butikker (Mostersskur.dk). Alle Nordal Vandkande tilbud er opdateret i dag 29-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandkande guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandkande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandkande: