Du er landet på Såmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Georg Jensen vandkande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Georg Jensen vandkande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Georg Jensen Sky Vandkande 1,5 L

Sidste produkt på vores liste er Georg Jensen Sky Vandkande 1,5 L som vi har fundet til 699,- hos Guldsmed Østergaard.

Forhandlerens beskrivelse:
Denne elegante vandkaraffel er en del af Georg Jensens Sky-kollektion, som er designet af den franske industri- og indretningsarkitekt Aurelien Barbry. En simpel hverdagsgenstand forvandlet til et smukt, men samtidig funktionelt designobjekt….

Se hos Guldsmed Østergaard ❯❯

Dyreste Georg Jensen Vandkande på listen er Georg Jensen Sky Vandkande 1,5 L fra Guldsmed Østergaard med en pris på 699.00. Billigste udvalgte Vandkande er Georg Jensen Sky Vandkande 1,5 L som du kan købe for 699.00 hos Guldsmed Østergaard. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Georg Jensen Vandkande data og priser er hentet fra 1 butikker (Guldsmed Østergaard). Alle Georg Jensen Vandkande tilbud er opdateret i dag 25-09-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandkande guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandkande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandkande: