Du er landet på Såmaskine.dk, det helt rigtige sted at finde Alessi vandkande. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Alessi vandkande tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Alessi Diva vandkande, hvid

Sidste produkt på vores liste er Alessi Diva vandkande, hvid som vi har fundet til 368,- hos KitchenOne.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Smart vandkande fra Alessi i hvid plast.
Kanden har et sjovt, opsigtsvækkende design og en kapacitet på 1,5 liter, så der er vand nok til i hvert fald nogle planter i dit hjem.  Italienske Alessi har designet og produceret siden 1927.
De arbejder med de…

Se hos KitchenOne.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Alessi vandkande i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Alessi vandkande:

Dyreste Alessi Vandkande på listen er Alessi Diva vandkande, hvid fra KitchenOne.dk med en pris på 368.00. Billigste udvalgte Vandkande er Alessi Diva vandkande, hvid som du kan købe for 368.00 hos KitchenOne.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Alessi Vandkande vi har fundet koster i gennemsnit 368 kr.
Ovenstående Alessi Vandkande data og priser er hentet fra 1 butikker (KitchenOne.dk). Alle Alessi Vandkande tilbud er opdateret i dag 16-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Vandkande guides:

Fandt du ikke det rigtige Vandkande blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Vandkande: